Derby Crash 2 Game

Advertisement will close automatically in 10 seconds
 

Derby Crash 2 HTML5

Derby Crash 2
Description:

Derby Crash 2

Derby Crash 2 is een vervolg op het spannende racespel samen met vele unieke voertuigen. In deze game concurreren veel coureurs door hun auto’s tegen elkaar te laten botsen. De laatste bestuurder die een voertuig nog in bedrijf heeft, wint de tegenstander.

Je kunt raceauto’s kiezen met verschillende soorten om uit te geven, of het nu de monstertrucks zijn die je nog nooit hebt gereden of een sportwagen, kan ook een gigantische tank zijn. Deze tank heeft een actief kanon en geeft je de mogelijkheid om vijanden weg te blazen in een wereld van vernietiging. Vernietig zoveel mogelijk en versla andere spelers in kleine stukjes. De auto’s van de tegenstander zullen heel snel bewegen, je hebt ook behendigheid nodig om te kunnen schieten of slaan.

In deze game word je niet beperkt door de baan, kun je de uitgestrekte woestijnen oversteken en met je auto verkennen, overal gaan waar je maar wilt, maar op zoek naar het doel van andere auto’s die je kunt uitgeven. dood ze. Je kunt geweldige stunts uitvoeren door op hellingen te springen. Het heeft ook poorten die je kunnen teleporteren naar andere locaties in het spel.

De 3D-autorijgame heeft prachtige graphics, je voelt je volledig ondergedompeld in de game terwijl je door het prachtige landschap beweegt.

Hoe te spelen

Derby Crash 2 is heel eenvoudig te spelen, met behulp van de volgende toetsen:

Rijbesturing

WASD of pijl: rijden

C: verander voertuigcamera

Enter: voertuig resereren

Spatiebalk: handrem

R: reparatie voertuig

Terraformer-bedieningselementen

WASD: camera besturen

Linker muisknop (ingedrukt houden): sleep de vorm van de terraformer

Linker muisknop (ingedrukt houden) + muisas: camera draaien

1 tot 5 toets: terrein wijzigen

Is een uiterst interessant spel dat door veel mensen is uitgekozen om te vermaken na de tijd van studeren en effectief werken. Deze versie en de volgende versies brengen je meer interessante ervaringen. Doe mee met deze game op onze website.